Δωρεάν Μεταφορικά για παραγγελίες άνω των 50€
English
You can use WPML or Polylang and their language switchers in this area.
0 0,00 

Cart

Κανένα προϊόν στο καλάθι σας.

View Cart Checkout

Πολιτική Επιστροφών

Last Update: November 18th, 2018

Δεχόμαστε επιστροφές. Μπορείτε να επιστρέψετε τα μη ανοιγμένα αντικείμενα στην αρχική συσκευασία εντός 30 ημερών από την αγορά σας με απόδειξη. Εάν έχουν περάσει 30 ημέρες ή περισσότερες από την αγορά σας, δεν μπορούμε να σας προσφέρουμε επιστροφή χρημάτων ή ανταλλαγή.

Με την παραλαβή του επιστρεφόμενου προϊόντος, θα το εξετάσουμε πλήρως και θα σας ενημερώσουμε μέσω email, εντός εύλογου χρονικού διαστήματος, εάν δικαιούστε επιστροφή. Εάν δικαιούστε επιστροφή, θα πιστωθεί στο λογαριασμό σας το ποσό αγοράς.

Επιστροφές πραγματοποιούνται μόνο σε προϊόντα που δεν είναι σε προσφορά.

Για πληροφορίες σχετικά με την επιστροφή σας, στείλτε μας στο decorist@theme.

Ανταλλάσσουμε προϊόντα μόνο εάν είναι ελαττωματικά ή κατεστραμμένα. Σε περιπτώσεις όπου θεωρείτε ότι ένα προϊόν είναι ελαττωματικό, θα πρέπει να επικοινωνήσετε αμέσως μαζί μας στο [•] με λεπτομέρειες για το προϊόν και το ελάττωμα. Μπορείτε να στείλετε το προϊόν που θεωρείτε ελαττωματικό στην παρακάτω διεύθυνση:

Ειρήνης 58, Κατερίνη, Πιερία

Με την παραλαβή του επιστρεφόμενου προϊόντος, θα το εξετάσουμε πλήρως και θα σας ενημερώσουμε μέσω e-mail, εντός εύλογου χρονικού διαστήματος, εάν δικαιούστε αντικατάσταση ως αποτέλεσμα του ελαττώματος. Εάν πληροίτε τις προϋποθέσεις, θα σας στείλουμε το νέο προϊόν.

Για να επιστρέψετε το προϊόν που αγοράσατε, στείλτε το στη διεύθυνση:

Ειρήνης 58, Κατερίνη, Πιερία

Οι επιστροφές χρημάτων δεν περιλαμβάνουν τυχόν χρεώσεις αποστολής και διεκπεραίωσης που εμφανίζονται στο δελτίο συσκευασίας ή στο τιμολόγιο. Τα έξοδα αποστολής για όλες τις επιστροφές πρέπει να προπληρωθούν και να ασφαλιστούν από εσάς. Είστε υπεύθυνοι για οποιαδήποτε απώλεια ή ζημιά σε υλικό κατά την αποστολή. Δεν εγγυόμαστε ότι θα λάβουμε το επιστρεφόμενο προϊόν σας. Τα έξοδα αποστολής και διεκπεραίωσης δεν επιστρέφονται. Τα ποσά που επιστρέφονται δεν θα περιλαμβάνουν το κόστος αποστολής.

Εγγραφείτε στο Newsletter

Λάβετε 30% έκπτωση στην πρώτη σας παραγγελία